Yder Bidrag

Inner Wheel Danmark startede i 2002 indsamlingen, “Projekt Dåseringe”.
Grundet de store mængder indsamlede dåseringe sender vi nu ikke til Thailand mere, men afsætter dåseringene i Danmark, til højest bydende. Herefter overføres pengene ubeskåret til hospitalet i Thailand.

Det er drømmen, fra hospitalets side at få en mobil klinik i minimum hver af de 77 regioner i Thailand. Een klinik koster ca. 1 mio.bath, og hvis det er der, de penge vi indsamler kan gøre størst gavn, vil den næste donation gå til det.

Vi håber ihvertfald, at vi næste gang vi tager derud, må være i stand til at aflevere mellem 200.000 til 250.000 danske kroner. Vi har siden 2013 samlet ca. 135.000 kr. ind og har en god stor portion dåseringe, som er klar til salg nu.

Ønsker du at hjælpe os med at komme nærmere dette mål, er du meget velkommen til at donere et valgfrit beløb, enten via. vores Caremaker side eller mobile pay til Lena Pedersen, telefon nr: 40 60 62 20 – vedlæg venligst  afsender og note på overførelser med “Donation Dåseringe” til Projekt Dåseringe.

Vi håber at kunne aflevere den næste portion penge til hospitalet i slutningen af januar 2016.

Så I må gerne komme med de dåseringe I har liggende så tidligt på efter året som muligt. Således at vi kan få en portion yderligere solgt inden jul.

Dåseringene afsendes/afleveres på adressen:

Projekt Dåseringe
att: Lena Pedersen
Råkildevej 55
DK-9530 Støvring